Aspire

Siden 2013 har Aspire E-cigaretter vape lavet innovative produkter, der driver industrien fremad. Verdenskendt for deres fantastiske Nautilus & Cleito vape-tanke Aspire fortsætter med at innovere med nye sæt, coils og podsystemer. Aspire tilbyder produkter som e-sigaretter, tanke og coils.

Se nogle videoer fra Aspire

Aspire e-cigaretter

Aspire, produsent av avanserte e-cigaretter og tilbehør, finner du her på E-cigaret.eu.

I januar 2019 kunngjorde Aspire en ny vape-penn, Aspire Tigon . Designet for å være den perfekte vape-pennen for aktive vapers, den har en selvforseglende vape-tank, slik at du kan bytte coils uten å tømme tanken.

Leter du etter din neste tank? Aspire vape tanker er laget av materialer av høyeste kvalitet og holder seg i vesken eller saken. Vil du ha noe bærbart? Aspire vape-penner er en fin måte å få en morderisk vaping-opplevelse på farten, et perfekt eksempel på dette vil være Aspire K3 hurtigstart vape-penn .

Hvis startpakken er det du leter etter, sjekk ut Aspire Odyssey Mini Kit, et lite, men allsidig sett. For de som leter etter en mer tradisjonell opplevelse, tilbyr Aspire vape mods en jevn vaping-opplevelse i en større pakke. Uansett hva du trenger, sett, mods eller coilr, leverer vårt online utvalg av Aspire-produkter varene!

Aspire Tanke

Vaping-verdenen var veldig annerledes i 2013, og den ble forandret for alltid av Aspire Nautilus-tanken. Den første damptanken som har en fullt justerbar luftstrøm. Med sin revolusjonerende Aspire BVC (bunn vertikale coilr) som gir en super ren og ren smaksdamp. Slik var populariteten, de ga raskt ut Aspire mini Nautilus-tanken. Samme teknologi og smak i en mindre pakke. Nå i under Ohm-tiden fortsetter Aspire å lede pakken med sine utmerkede Cleito-tanker og -coilr.

Startsett

Etter deres store suksess i tankene, forgrenet Aspire seg til å produsere vape-sett og mods. Ved hjelp av en ny innovativ spiral, ARC (Aspire Radial Coils), skjøt Skystar Revvo Kit vapers med sin fantastiske dampproduksjon og fantastiske smakproduksjon. Aspire Tigon Kit flytter inn i kategorien vape-penn, og har ingen lekkasjegaranti takket være det innovative, selvforseglende coilhuset. Tigon lar deg dampe MTL og DTL takket være en variabel begrenset luftstrøm.

Pod-systemer

Vaping er et spill med Aspire Breeze 2-settet. Et av de mest populære pod-systemene i vår elektroniske sigarettbutikk. Det eneste podesystemet som tilbyr utskiftbare coilr og en justerbar luftstrøm. Med et integrert 1000 mAh batteri og en kapasitet på 2 ml, er det den perfekte graftdampen når du er på farten. Det er en av grunnene til at den kom opp på listen vår over de beste podsystemene i 2019.

Aspire har noen av de beste designerne og forskerteamene spredt over hele verden. Så du vet at hvis du kjøper en Aspire vape, får du ikke bare høy kvalitet, men en vape til en god pris.

Aspire FAQ

Hvordan fyldes aspire k3-tanken?

Aspire K3-tanken er en bundfyldtank, som er let at genopfylde ved at skrue bunden af tanken ud og fylde op med e-væske. Du bliver nødt til at sikre, at coilerne er grundet korrekt med nok e-væske til at mætte al bomuld i coilen inden brug.

Hvordan arbejder du en Aspire vape?

Aspire producerer nogle af de bedste vaping-sæt og starttanke til rådighed, som inkluderer Aspire Zelos 2 Kit, Aspire Cleito 120 Tank og Aspire Nautilus Mini Tank.

Er Aspire e-cigaretter gode?

Den bedste ecig Aspire vape mod er et pen-stil vaping kit kaldet Aspire Pockex Kit, som er perfekt til nye vapers, der ønsker at skifte fra tobak.

Hvad er Aspire vape?

Aspire er en amerikansk producent af e-cigaretter, der producerer gode startpakker, mund til lungetanke og sub ohm-tanke til alle nye og eksisterende vapers.

Prøv vores lommeregner for rygestop for at se, hvor meget du kan spare ved at holde op med at ryge med e-cigaretter!

SPAR PENGE MED E-CIGARET FRA ASPIRE

4
Hvor mange pakker ryger du om ugen? De mest almindelige er 3-4 pakker
70
Hvilken pris køber du en pakke til? Normalpris er 70, – (20pk)
10
Hvor mange år vil du se de potentielle besparelser for?
Dette kan du gemme DKK