Frakt

Når du bestiller varer fra oss vil du ha varene hos deg innen 1-4 dager normalt sett. Om det er noe som forårsaker lenger leveringstid så vil du bli informert om dette kort tid etter bestilling av vape og utstyr!
Har det gått flere enn 4 dager uten at du har fått din pakke så ber vi deg om å kontakte oss via kontaktskjemaet i kontakt oss eller i chatten nede til høyre!
Om du har vært uheldig å skrevet inn feil leveringsadresse ber vi deg kontakte oss så fort som mulig så vi kan ordne opp i dette fra vårt lager eller hos vår transportleverandør.

Retur

Ja, du har 14 dagers angrerett på alle varer som blir kjøpt hos Frisk Damp, med unntak for e-juice og dampvæsker. Dette gjelder kun ubrukte varer! Om varen er tatt ut av emballasje eller lignende vil vi se over varen og gi en tilbakemelding om vi mener at vi ikke kan selge denne videre eller ikke. Du vil da kunne tape pengene.
1. Gå til skjemaet for retur: www.friskdamp.no/retur 2. Legg returskjemaet sammen med det du skal returnere. 3. Når vi har mottatt returskjemaet digitalt vil vi sende deg en mail med videre informasjon med betalingslink for returetikett.

Regler for E-sigaretter i Norge

Det er 18 års aldersgrense på all bruk og kjøp av e-sigaretter. Frisk Damp følger norske lover og gjør kundene klar over dette allerede ved første sekund i nettbutikken!
Ja, det er lov til å bruke og kjøpe e-sigaretter i Norge.