Denne uges tilbud

Denne uges tilbud giver dig nye tilbud hver eneste uge, så du kan spare penge e-sigaretter, e-juice, coils og tilbehør! Hvis du ikke er medlem af vores kundeklub kundeklub endnu, anbefaler vi, at du gør det for endnu flere tilbud og rabatter, Tilmeld dig kundeklubben nu! Du kan også lide os på Facebook eller følge os på instagram for at blive opdateret om nyheder og information.

Prøv vores lommeregner for rygestop og se, hvor meget du sparer på at stumpe røg!

DU GEMMER DETTE VED AT STUMPE RØGEN

4
Hvor mange pakker ryger du om ugen? De mest almindelige er 3-4 pakker
70
Hvilken pris køber du en pakke til? Normalpris er 70, – (20pk)
10
Hvor mange år vil du se de potentielle besparelser for?
Dette kan du gemme DKK

Spørgsmål og svar e-cigaretter

Hvad er en e-cigaret?

E-cigaret eller en vape, som den også kaldes, er en elektronisk cigaret, der fordamper e-juice / dampvæske. Disse bruges ofte af mennesker, der tidligere har røget regelmæssige cigaretter med tobak.

Hvor meget kan du spare på e-cigaretter?

Hvad du kan spare på e-cigaretter i stedet for at ryge cigaretter afhænger af, hvor mange røg der ryges om dagen, og hvilken pris røg købes til. Vi har en lommeregner til rygestop lidt længere op, så du let kan se, hvor meget du kan spare!

Kan jeg købe e-cigaret online?

Selvfølgelig kan du! Uanset hvem du er, E-cigaret Europas onlinebutik i Danmark har de rigtige og gode e-cigaretter til dig. For mere avancerede vapers har vi også et stort udvalg til at tilpasse og maksimere din vape-oplevelse.

Hvad koster en e-cigaret?

Hvor meget en e-cigaret koster afhænger af mange forskellige faktorer. Er du nybegynder eller ekspert? Gennemsnittet for en elektronisk cigaret er omkring DKK 200 - 500.

Hvad er inkluderet i startpakken til e-cigaretter?

Vores startpakker til begyndere og til dem, der ønsker at stoppe røg, indeholder alt hvad du behøver for at starte med en e-cigaret. Du kan næsten tage disse lige ud af kassen og bruge dem. Produkterne i startsættet er; Selve enheden (e-cigaretten) + tilbehør og e-juice (dampvæske).

Er e-cigaretter sikrere end cigaretter?

Ja. Baseret på hvad eksperter hidtil ved, mener de, at e-cigaretter er sikrere end rygning. E-cigaretter har ikke været forbundet med nogen alvorlige sundhedsrisici, mens rygning er forbundet med et stort antal meget alvorlige sundhedsrisici for både rygeren og andre omkring dem.

Hvad er aldersgrænsen for e-cigaretter?

Aldersgrænsen for e-cigaretter er den samme som for andre tobaksvarer i Danmark, dvs. 18 år. E-cigaret Europa nægter folk under 18 år at købe e-cigaretter og udstyr.

Hvor sikre er E-cigaretter?

Dette har været et af de hyppigst stillede spørgsmål inden for e-cigaretter siden starten. I modsætning til hvad mange mennesker tror, ​​er e-cigaretter meget sikre og er blevet vurderet som 95% mindre skadelige af NHS såvel som forskellige andre kilder. Dr. Konstantinos Farsalinos M.D., en af ​​lederne inden for sundhed og forskning i e-cigaretter, har offentliggjort snesevis af undersøgelser, der viser virkningen af ​​rygning i forhold til e-cigaretbrug. En speciel undersøgelse foretaget af Dr. Farsalinos er baseret på at undersøge effekten af ​​rygning og vaping på arteriernes elasticitet og viser yderligere, at e-cigaretter er mindre skadelige end tobakscigaretter.

Hvilke typer E-cigaretter er der?

  • De grundlæggende “opstarts-e-cigaretter” er den enkleste form og er meget nemme at bruge.
  • Podsæt ligner meget starter-e-cigaretter, forskellen er, at coilen og tanken er en hel og enkel del, som skal fastgøres til e-cigaretten. Bælgerne er nemme at udskifte og er blandt de nemmeste enheder at bruge.
  • Sub Ohm-enheder er rettet mod mere avancerede brugere, da de har brug for en vis viden for at kunne betjene og bruge. Sub Ohm-coils er varmeelementer i enheden, men måler under 1,00 Ω. Effektkravene adskiller sig fra standardcoilr, og vapingstilen ændrer sig også.

Hvor sikre er e-cigaretter?

Hvis du vil slukke røg med e-cigaretter, er der mange muligheder for dit startpakke. Vores mest anbefalede enhed er Innokin Endura T18, som du finder længere op. Dette sæt er specielt lavet til at være let, hurtigt og nemt at bruge for begyndere. E-cigaretsættet blev vores mest succesrige e-cigaret og har kun fået god feedback på produktet.

Dette er alt hvad du behøver at vide, før du køber din E-cigaret

E-cigaretter adskiller sig fra almindelige tobakscigaretter i den forstand, at de bruges meget forskelligt.

  • Den måde, du bruger e-cigaretter og cigaretter på, er meget ens, men der er ikke tid til at stoppe med at dampe e-cigaretten. Hvis du ryger en almindelig cigaret, afslutter du røgen, når den når bunden, men e-cigaretter kan bruges, indtil brugeren er tilfreds.
  • Coils er varmeelementerne i en e-cigaret, der fordamper e-væsken og skal udskiftes regelmæssigt, en gang om ugen anbefales, men afhængigt af brugen. Varmeelementet kan blive mindre effektivt over tid på grund af akkumulering af kulstof på coilen, der produceres af dampvæsken.
  • Nikotinstyrken skal være lig med eller lidt højere end de foregående tobakscigaretter. Årsagen til dette er, at e-cigaretter igen er forskellige, det er også nikotinen. Hver bruger skal sikre sig, at e-saftens nikotinstyrke er korrekt.
  • Oplad altid batterierne! Den sidste ting, du vil have, er at have et dødt batteri halvvejs igennem dagen. Vi anbefaler at købe ekstra batterier, som du altid har med dig.