Elf Bar

Læs mere

Bestsellere

Nyheder

Alle Elf Bars

Se nogle videoer

Elf Bar FAQ

Er Elf Bars sikre?

Alle engangs e-cigaretter, inklusive Elf Bar 600 og CR500, er sikre at bruge. De er lavet af de samme komponenter som en standard genopfyldelig e-cigaret, men uden nikotin. Vi arbejder kun med de mest velrenommerede og troværdige producenter, og vi køber kun fra officielt licenserede leverandører.

Kan jeg genopfylde en Elfbar?

Elf Bars er kun engangsdampe og kan ikke genopfyldes. De indeholder nok e-væske til at overleve 20 cigaretter. De er designet til at være en enklere mulighed, da der ikke er behov for at fylde sættet op. I stedet kan stængerne bare udskiftes, når de er tomme.

Hvordan kan jeg se, om min Elf Bar er falsk eller autentisk?

På emballagen til vores Elf Bars vil du kunne finde et autentificeringsstempel, hvor belægningen kan ridses af for at afsløre sikkerhedskoden for at bevise, at den er autentisk. Denne kode kan indtastes på Elf Bar-webstedet, hvor du også vil kunne finde detaljer om deres fysiske foranstaltninger til bekæmpelse af forfalskning, såsom QR-koden og holografisk segl.

Blinker Elf Bar, når de løber tør?

Elfbar har også et LED-lys, der vil blinke til og fra for at advare dig, når enheden er løbet tør for e-væske.

Hvor mange dage skal en Elfbar holde?

Generelt er batterilevetiden på en Elf Bar kort, da de er designet til engangsbrug. Deres batteri cirka fem dage en tændt, men det afhænger af, hvor meget du bruger det.

Hvor mange cigaretter er en Elfbar?

At ryge en hel Elfbar svarer til omkring 48 til 50 cigaretter.

Hvad er ELFBAR?

Siden 2018 har Elfbar gjort en indsats for produktinnovation via et smart varmesystem, da vi opdager behovet for naturligt baseret smag, og mere sunde måder at dampe på trives år for år. For bedre at kontrollere formlen og pusten for at overføre en gentagelig oplevelse til vores kunder, har produkterne været lydige over for Elfbars nøgleord: varmere og bedre. Efter tusindvis af smag og eksperimenter fandt vi metoder til at gøre vores produkter skadefrie materialer, ren smag og delikat design, kun for at præsentere dig for produkter, der helt sikkert vil opfylde din efterspørgsel.

Prøv vores lommeregner for rygestop for at se, hvor meget du kan spare ved at holde op med at ryge med e-cigaretter!

SPAR PENGE MED ENGANGS E-CIGARET FRA ELFBAR

4
Hvor mange pakker ryger du om ugen? De mest almindelige er 3-4 pakker
70
Hvilken pris køber du en pakke til? Normalpris er 70, – (20pk)
10
Hvor mange år vil du se de potentielle besparelser for?
Dette kan du gemme DKK