Den ultimative guide til vaping for begyndere: Sådan kommer du i gang med vaping

Introduktion

Uanset om du har røget hele dit liv, eller du er en nybegynder, der ønsker at starte en sjov lykkelig rejse, åbner vaping masser af veje, der kan give dig værktøjer til at afslutte din rygevane og nyde masser af nye smag, som livet måske aldrig har tilbød dig før.

I modsætning til at ryge cigaretter kan vaping involvere at lege med unikke vaping-tricks. Når du først har forstået det grundlæggende med vaping, og hvordan du kommer i gang, kan du hurtigt begynde at nyde din nye hobby. Besøg en e-cigaret-butik for at se det brede udvalg af e-cigaret startsæt fra førende mærker som Smok, Innokin og Aspire.

Er du interesseret i at lære at vape for begyndere? Hvis du er ny i verdenen af e-cigaretter og vaping, skal du fortsætte med at læse denne vejledning for at komme i gang med at dampe din første e-cig på ingen tid!

Lære at vape for begyndere: At skifte

Skifter du fra cigaretter til vaping? Før du vælger din første vape-pen, er der et par ting, du bør vide:

Der er en perfekt e-cigaretmatch for alle

Det perfekte match til dine vapingbehov matches muligvis ikke med det første e-cig, du prøver. Men ligesom du havde dit foretrukne cigaretmærke, overføres den samme analogi også til e-cigaretter.

Hvis du tidligere har prøvet vaping før og ikke kunne lide den e-cig, du brugte, skal du ikke give op. I stedet skal du gøre et nyt forsøg med et andet starter-kit til e-cigaretter.

Du bliver måske frustreret

Når du ryger, får du dit nikotin-hit næsten med det samme, da cigaretter er blevet justeret over mange år for at sikre, at du får det, når du trækker. Det nikotin-hit, du modtager fra vaping, tager dog lidt længere tid, men den tilfredsstillende følelse fra dit vape-nikotin-hit varer længere.

Vape ikke som en ryger

Den første fejl, som de fleste mennesker, der skifter fra rygning til vaping, er, er at de normalt forsøger at dampe som en ryger. Når du puster hårdt på en cigaret, får du mere røg. Det er dog ikke sådan, e-cigaret fungerer.

Der er intet tændt på din vape-pen, så din e-cig har brug for tid til at producere damp. Lange, stabile og langsomme træk gør virkelig en stor forskel, når du damper!

Hvordan vælger du din første e-cigaret?

Starter E-cig

Let at bruge og bære, MTL-enheder er en perfekt blanding af størrelse og batterilevetid for at holde dig i gang hele dagen.

Pod kits

Et flertal af vores pod-systemer leveres med forudfyldt e-væske, så du har ikke besværet med at fylde tanken eller skifte coils, vi har også genopfyldelige pods på lager.

Sub Ohm

Disse er større enheder med forskellige justerbare indstillinger og rettet mod mere erfarne dampere.

Det er virkelig let at tænde din første cigaret, der begynder at ryge, men processen med at dampe tager længere tid. E-cigs kræver lidt lysvedligeholdelse, f.eks. Udskiftning af dele, når de skal udskiftes, oplade batteriet og sørge for, at pennen har nok juice, når du er ved at løbe tør.

Når du først skifter fra rygning til vaping, skal du vælge en e-cig, der er let for dig at vedligeholde, en e-væske, som du elsker smagen af, og sørg for at du kan lide vaping.

Husk på, at hvis du har fundet en e-cig, som du ikke er forelsket i, skal du tage et par testkørsler for at finde den perfekte model til dig. Hver vaper ser efter noget andet, mens de damper.

Nogle mennesker kan føle sig mere tilfredse med skyen af damp, de blæser, nogle mennesker er på udkig efter en behagelig smag, og nogle mennesker vil bare have det velkendte mønster, der kommer så tæt på rygning som muligt.

Hvordan ved du, hvad e-væske skal vælges?

Når du vælger din e-væske, er der to valg, du bliver nødt til at tage: hvilken nikotinstyrke du leder efter, og hvilken smag du er interesseret i at prøve først.

Du kan finde ud af, hvilken nikotinstyrke du leder efter, med antallet af cigaretter, du ryger på en dag:

  • 1 til 5 cigaretter om dagen: 0,6%
  • 5 til 15 cigaretter om dagen: 1,0%
  • 15 til 20 cigaretter om dagen: 1,4%
  • 20 eller flere cigaretter om dagen: 1,8%

Jo færre cigaretter du ryger, jo mindre nikotin har du brug for. Ovenstående tal er ikke sat i sten og er mere en reference, for du vælger din første e-væske.

Hvis du damper en vis styrke af nikotin og bemærker, at du stadig føler behov for at ryge mere, skal du muligvis øge nikotinstyrken af den juice, du bruger lidt. På den anden side, hvis du har lyst til at få for meget nikotin, skal du reducere nikotinstyrken af den juice, du bruger.

E-Juice Smag

At vælge en e-juice smag er lidt mere kompleks for en proces, men det er også en del af den proces, som folk nyder mest! Da smag er så subjektiv, kan det være svært at anbefale en perfekt smag til en ny damper. Hvad dine kolleger med vaping kan anbefale måske en smag, som du ikke kan tåle.

Hvis du er en ny vaper, der skifter fra at ryge, så prøv at starte med en mentol- eller tobakssmag, da de begge er smag, som du sandsynligvis er fortrolig med og kan gøre skiftet fra at ryge lidt lettere. Når du først er vant til at dampe, kan du altid begynde at eksperimentere med de hundredvis af andre smag, der er tilgængelige!

Sørg for at tage tingene langsomt, når du først starter. Giv din krop masser af tid til at justere den nye e-væske, du har valgt.

Start din nye hobby

At lære at vape for begyndere handler ikke kun om at holde op med at ryge. Det handler om at opdage en helt ny verden, hvor du kan eksperimentere med smag og et helt samfund af mennesker, der deler din lidenskab. At lære at starte vaping kan være meget spændende, hvis du ønsker at lære vaping-tricks eller afvænning fra din afhængighed af cigaretter!

Summary
Sådan kommer du i gang med vaping
Article Name
Sådan kommer du i gang med vaping
Description
Uanset om du har røget hele dit liv, eller du er en nybegynder, der ønsker at starte en sjov lykkelig rejse, åbner vaping masser af veje, der kan give dig værktøjer til at afslutte din rygevane og nyde masser af nye smag, som livet måske aldrig har tilbød dig før.
Author
Publisher Name
E-cigaret Europa
Publisher Logo