Sådan vælger du dit første e-cigaret startsæt

Ny på Vaping?

Der er så mange forskellige e-cigaret enheder på markedet, at det kan være svært at vide, hvilken du skal vælge, når du starter.

Generelt, som når du starter noget nyt, er det bedste råd at holde det simpelt i starten.

Smok Nord 2 er et godt valg til nye dampere. Hvis du ryger eller kender nogen, der gør det, er Smok Nord 2 en god mulighed. Vores kort var at skabe den perfekte starter-e-cigaret – pålidelig, nem at bruge, behagelig at bære og praktisk at oplade og kompatibel med en bred vifte af e-væsker i en række smagsvarianter.

Nord 2 fra Smok er en ny opgraderet version af det originale Nord Pod Kit. Den har udløst en enkelt knap og kompakt ergonomisk design, som er behageligt at holde og ekstremt let at bruge. Nord 2 har et indbygget avanceret chipsæt, der giver god smag og dampproduktion og har et internt 1500 mAh batteri og effekt på op til 40W.

Se en video af Smok Nord 2 her:

Mouth to Lung (Mund til lunger)

Klassiske inhalationer, også kendt som mund til lunge eller MTL, er når du trækker på dampen, inden du inhalerer. Denne handling vil være kendt af alle rygere af cigaretter. Du ville bruge MTL-enheder ligesom du ville have brugt en cigaret – det er så simpelt.

Disse enheder har tendens til at være små nok til at passe i lommen og har generelt en lang batterilevetid. De oplades via USB og er designet til brugervenlighed.

Direct to Lung (Direkte til lunger)

Direkte inhalationsdampning, også kendt som direkte mod lunge eller DTL, er når du indånder dampen lige ind, som du ville, hvis du ryger shisha. Dampere, der fordamper denne måde, bruger generelt sub ohm-enheder. Dette betyder, at de fordamper med en modstand på mindre end en ohm. Dette sender mere kraft til coilerne, hvilket producerer større skyer og mere smag.

Disse enheder er større end pen- eller podsæt. Dette skyldes, at de kræver mere strøm og kan bruge 2, 3 eller endda 4 genopladelige batterier, afhængigt af modellen. Vi vender tilbage til direkte inhalationsenheder lidt senere.

Du kan ikke få et lettere e-cig-sæt end et pod-system. De arbejder med engangs pod, der indeholder coilen og vægen og kommer også fyldt med e-væske, så der er intet for dig at gøre, andet end at klikke din nye pod ind og dampe.

Det kunne virkelig ikke være nemmere. Podene er meget nemme at skifte, og smag og dampproduktion er meget bedre end man kunne forvente for en enhed af denne størrelse.

Køb smok nord 2 her

Summary
Sådan vælger du dit første e-cigaret startsæt
Article Name
Sådan vælger du dit første e-cigaret startsæt
Description
Der er så mange forskellige e-cigaret enheder på markedet, at det kan være svært at vide, hvilken du skal vælge, når du starter.
Author
Publisher Name
E-cigaret Europa
Publisher Logo