Joyetech Logo

Læs mere

Bestsellere

Nyheder

Alle Joyetech

Se nogle videoer

Joyetech FAQ

Hvordan bruger jeg min joyetech vape?

For at dampe skal du tænde for enheden ved at trykke på affyringsknappen 5 gange hurtigt efter hinanden, og derefter holde knappen nede, mens du inhalerer på mundstykket. Knaplyset på sættet vil blinke 5 gange for at angive, at det er tændt. AIO'en slukkes på samme måde. Dit Joyetech eGo AIO Kit leveres med 2 coils.

Hvordan oplader man en joyetech e-cig?

For at oplade batteriet skal du skrue den slidte side af batteriet til USB-opladeren og derefter tilslutte USB-porten til vægadapteren eller computeren. USB-lyset på knappen blinker 5 gange og slukker derefter, og LED'en på USB-opladeren bliver rød, hvilket indikerer, at batteriet oplades.

Hvorfor bliver min joyetech ved med at blinke?

Hvis du går til at bruge e-cigaret-pennen, og LED-lyset blinker, mens du holder knappen nede, signalerer det en af to ting - enten er dit batteri dødt ELLER det genkender ikke din forstøver. Hvis du ved, at din enhed helt sikkert er opladet, så tjek din spole.

Hvor længe holder joyetech-batterier?

Joyetech fortæller os også, at vi kan forvente at opnå alt op til to hele dages brug på en enkelt opladning. Den høje modstandscoil og batterikapaciteten ville have stor indflydelse på denne påstand.

Prøv vores lommeregner for rygestop for at se, hvor meget du kan spare ved at holde op med at ryge med e-cigaretter!

SPAR PENGE MED E-CIGARETTER FRA JOYETECH

4
Hvor mange pakker ryger du om ugen? De mest almindelige er 3-4 pakker
70
Hvilken pris køber du en pakke til? Normalpris er 70, – (20pk)
10
Hvor mange år vil du se de potentielle besparelser for?
Dette kan du gemme DKK