Liqua Logo

Læs mere

Se nogle videoer

LIQUA FAQ

Hvad er ingredienserne i LIQUA e-væske?

Ved at følge linket kan du finde en oversigt over ingredienser, der er til stede i Liqua e-væsker, der i øjeblikket sælges i EU med fuld overensstemmelse med kravene i det europæiske tobaksdirektiv 2014/40/EU (TPD). Detektionsgrænsen er 0,0001%. Det faktiske indhold og koncentrationen af hvert stof afhænger af væsketypen, lokal lovgivning og kemikalielovgivning, såsom REACH, og hver væske gennemgår TPD-meddelelsesprocessen, før den introduceres til salg.

Hvordan og i hvilket miljø håndterer du ingredienser?

Vores renrumsmiljø er GMP fødevareindustri niveau og ISO niveau 7. Certificeret til ISO9001 standarder. Vi vasker alle vores flasker, dyser og hætter i 5 trin af ultralydsrensning og ultraren tryklufttørring. Forskellige materialer kræver forskellige opbevaringsløsninger. De fleste af dem er indeholdt i industrielle køleenheder med specifikke, ideelle temperaturer for hver ingrediens. Vi bruger en Zero Cross Contamination-protokol for alle materialer for at sikre 100 % kvalitet under hele fremstillingsprocessen. Denne protokol sikrer, at forskellige produkter aldrig kommer i kontakt med den samme overflade, rør eller værktøj. Dispensering sker gennem gravimetriske målinger med 0,1 % USP præcisionsniveauer. Blandingsresultater kontrolleres ved multi-sampling fra batches for at sikre en jævn spredning af materiale over hele batchen.

Hvilket nikotinstyrke skal jeg vælge?

For cigaretter om dagen op til 10 stk, anbefaler vi 6mg. For 20 stk/dag ville 12 mg være et godt valg. For 30 stk/dag vil det være 18mg.

Hvad er PG og VG?

VG er Vegetabilsk Glycerol, et sikkert fødevaretilsætningsstof, der bruges i det meste af maden og findes også naturligt i de fleste økologiske fødevarer. Den er sød i smagen og er med til at producere mere damp. PG er propylenglycol, en komponent, der ligner VG, den bruges som et sikkert fødevaretilsætningsstof, og selvom det er mindre sødt, giver det en mere afbalanceret smag. VG er udvundet ved udvinding fra planter som råmateriale. PG kan være afledt af VG, men normalt som de fleste af de organiske kemikalier, er det oprindeligt afledt af fossilt brændstof (olie/gas).

Hvordan skal jeg opbevare LIQUA e-væsker?

Venligst ude af direkte sollys i tør tilstand ved 15 til 25°C. Holde utilgængeligt for børn.

Hvad er kvaliteten af nikotin i LIQUA e-liquid?

Nikotinkvaliteten er af allerstørste betydning for os. Folk indser ofte ikke, at dårlig nikotin kan ødelægge dampoplevelsen. Vi bruger kun nikotin med 99,9% renhed, hvilket er over USP farmaceutiske standarder. Desuden er vores nikotin blevet behandlet til yderligere destillationsstadier, hvilket reducerer resterende alkaloider og lugt, hvilket resulterer i den højest mulige kvalitet og bedst mulige vape.

Prøv vores lommeregner for rygestop for at se, hvor meget du kan spare ved at holde op med at ryge med e-cigaretter!

SPAR PENGE MED E-VÆSKE FRA LIQUA

4
Hvor mange pakker ryger du om ugen? De mest almindelige er 3-4 pakker
70
Hvilken pris køber du en pakke til? Normalpris er 70, – (20pk)
10
Hvor mange år vil du se de potentielle besparelser for?
Dette kan du gemme DKK