Smok

Læs mere

Bestsellere

Nyheder

Alle SMOK

Se nogle videoer

Smok FAQ

Er SMOK et godt mærke?

Ja, SMOK er det bedst sælgende e-cigaret mærke i verden af en grund. De har designet og fremstillet nogle af de mest avancerede og populære vape-sæt i branchen. Deres fremstilling kan betyde, at de kan skabe sæt, der ikke kun er banebrydende, men koster mindre end deres konkurrenter. SMOKs output er så betydeligt, at det kan siges, at de laver næsten det dobbelte af antallet af forskellige enheder sammenlignet med nogen anden. At kalde dem produktive ville være en underdrivelse. Uanset om du leder efter en stor box mod kit, en lille bærbar pod vape eller bare en fantastisk sub-ohm tank - SMOKTECH vil have en enhed, der passer til dine behov.

Hvad er den bedste SMOK e-cigaret?

I øjeblikket skulle den bedste SMOKTECH e-cigaret være Novo 2. En lille og bærbar pod-vape, der pakker et slag. Hvis du er fan af sub-Ohm vaping, skal du tjekke SMOK Arcfox 230W ud. Et box mod kit med en stor berøringsskærm, der damper op til 219W, store skyer og massiv smag garanteret. Hvis du er på udkig efter en vape pen, så anbefaler vi Novo 4, enkel og tilfredsstillende at bruge - det er den ultimative alsidige vape pen.

Hvad er SMOK til?

SMOK eller SMOKTECH er hovedmærket af Shenzhen IVPS Technology Corporation Ltd, baseret i Kina. 2020 markerer deres 10 års jubilæum, og for at fejre lejligheden har de udgivet et særligt e-cig kit, SMOK Novo X.

Prøv vores lommeregner for rygestop for at se, hvor meget du kan spare ved at holde op med at ryge med e-cigaretter!

SPAR PENGE MED E-CIGARETTER FRA SMOK

4
Hvor mange pakker ryger du om ugen? De mest almindelige er 3-4 pakker
70
Hvilken pris køber du en pakke til? Normalpris er 70, – (20pk)
10
Hvor mange år vil du se de potentielle besparelser for?
Dette kan du gemme DKK