Hvilken nikotinstyrke skal jeg dampe?

Introduktion

Hej damer og herrer og velkommen til en meget vigtig vejledning om nikotinstyrke, og som ville være det bedste valg for dig at dampe. Dette er meget vigtigt at komme lige i starten for at undgå at bruge penge på e-væsker, hvilket ikke hjælper dig på den rigtige måde. Hvis det nikotinniveau, du får i din e-væske, er for lavt, vil det ikke opfylde det nikotinbehov, du har, og hvis det er for højt, kan det medføre ubehag og kunne få dig til at føle dig kvalm. Så det er vigtigt at komme lige så hurtigt som muligt, da ingen ønsker at føle sig utilpas på grund af brugen af ​​en e-cigaret.

Så hvor kommer nikotin fra?

Nikotin ekstraheres primært fra tobaksplanten Nicotiana Tabacum, det kan også findes i meget små doser i nogle almindelige fødevarer som tomater og kartofler. Der er nu også nye syntetiske former for nikotin, der ikke stammer fra tobaksplanter og bruges i væsker.

Hvad gør nikotin for dig?

Nikotin viser sig at være et stemningsændrende stof, der er meget vanedannende, hvis det ikke bruges efter advarslerne. Hvis du nogensinde har været ryger, som de fleste dampere har været tidligere, ved du nøjagtigt, hvor dårligt nikotinbehov kan være. Virkningerne adskiller sig fra person til person, men kan omfatte humørsvingning og årvågenhed.

Hvilke typer nikotin kan jeg bruge?

Der er to hovedtyper af nikotin, der i øjeblikket er tilgængelige for e-cigaret markedet, som er Freebase og nikotinsalte.

Freebase

Freebase er det traditionelle nikotintilsætningsstof, som giver et øget hårdt halshit og er mere tilgængeligt. Freebase-nikotintilsætningsstoffet har tendens til at være højere i Propylen Glykol (PG) end Vegetabilsk Glycerin (VG).

Nikotinsalte

Nikotinsalte er en nyere type nikotintilsætningsstof, der har et højere indhold af vegetabilsk glycerin (VG) end propylenglycol (PG). De brugte en saltbaseret nikotinopløsning, der frigøres hurtigere end din freebase-nikotin i din blodbane og er meget glattere ved indånding.

Hvilke styrker af nikotin findes i e-væsker?

E-væske nikotinstyrker forklaret, og vælg det rigtige nikotinniveau for e-cigaret-brugere, se på vores guide, hvordan du vælger dit første sæt til en forklaring på de forskellige typer af e-cigaret stilarter.

Sub ohm

Dette er en DTL-metode til dampning, og der er dampkits og væsker, der er designet specielt til direkte til lungedamping, halsen rammer (fornemmelsen bag på halsen, når du indånder) har tendens til at være stærkere, så der kræves lavere nikotinniveauer .

 • 0 mg ml eller 0% (nikotinfri)
 • 3 mg ml eller 0,3% (lav styrke)
 • 6 mg ml eller 0,6% (medium)

Disse nikotinniveauer bruges hovedsageligt i kraftige e-cigaretter, da nikotinen, der er til stede i e-væsken, er mere intens, mens den sublimerer ohm-enheder. Både nikotin- og vapingsaftfornemmelser forbedres med disse sub ohm-enheder, derfor er en lav nikotinstyrke ideel til bedst at udnytte disse vapes. Disse nikotinstyrker er mere velegnede til lejlighedsvise rygere eller for dem, der i øjeblikket damper med lave MTL-styrker.

MTL – Lav styrke (Freebase-nikotin)

Mund til lunge metode til vaping, dette er den stil, der mest repræsenterer, hvordan du ryger cigaretter, der er e-cigaret sæt, der er specielt designet til denne vaping-stil og er dem, der anbefales til nye dampere.

 • 6 mg ml eller 0,6% (lav – middel styrke)
 • 8 mg ml eller 0,8% (lav – middel styrke)

Ideel til dem, der har ryget mindre end 10 cigaretter om dagen, da det gennemsnitlige nikotinindhold nøje svarer til det, der absorberes af relative rygere. I denne form er halshit jævnere end det, der findes i højere nikotinstyrke, og det er mere tåleligt, mens nikotinabsorptionen sker i et mere gradvist tempo sammenlignet med nikotinsalte.

MTL – Medium til høj styrke (Freebase nikotin)

 • 12 mg ml eller 1,2% (medium – høj styrke)
 • 18 mg ml eller 1,8% (høj styrke)

Disse nikotinstyrker foreslås til de tidligere rygere, der var mellem 10 cigaretter til en pakke om dagen. Ved disse styrker har hårdheden i halsen forårsaget af nikotinindholdet en tendens til at blive stærkere, og ved 18 mg ml er den endnu mindre tålelig. Kun dem, der leder efter et stærkt halshit, er faktisk i stand til at bære skarpheden af ​​en 18 mg ml flydende nikotin, derfor siger vi det med advarsel om, at du kun skal gå så højt, hvis du finder nikotinsalte eller væsker, der ikke passer til dig ( se nedenfor).

Medium – Høj (Nikotinsalte / Nic Salt)

 • 10 mg ml Nic Salt (middel styrke)
 • 20 mg ml NS (Nic Salt) – (høj styrke)

Nikotinsalte og væsker er velegnede til den slags damper, der ønsker at undgå det niveau af halshit, der findes i Freebase-nikotinprodukter, da de ekstraheres direkte fra tobaksplanten. Nikotinniveauet, der er til stede i disse typer e-væske, er normalt højere, da fordampning giver en meget glattere fornemmelse, og nikotinen absorberes i en meget hurtigere hastighed af brugeren.

Ændrer nikotin smagen af ​​e-væske?

Der er et stort udvalg af e-væske smag derude, og de fleste af dem smager fantastisk. Mængden af ​​nikotin kan dog gøre en stor forskel, da jo højere nikotinniveauer du går, jo mindre smag vil du smage. Du vil opleve en hårdere vape med højere nikotinniveauer. Det tilrådes at holde sig til lavere nikotinniveauer, hvis du sub-ohm vaping, da den øgede mængde damp produceret gør alt mere intens.

Bliver jeg afhængig af nikotin?

Nikotin er kendt for at være vanedannende, og hvis du var en stor ryger, er det fristende at gå efter højere nikotinniveau e-væsker. Du skal dog tage højde for, at damp-oplevelsen er forskellig fra rygning, og det er muligvis ikke nødvendigt at bruge et højere niveau af nikotin. Som en person, der prøver at holde op med at ryge, anbefaler vi at vælge en middel nikotinstyrke og derefter gradvist reducere den og holde øje med mg ml-indholdet i den flydende nikotin. Hvis du ikke er ryger, råder vi dig til at købe nikotinfri e-væske og ikke tage nikotin, du kan stadig få halsen ramt for eksempel fra mentolsmag og høj PG-juice.

Hvilken flydende smag er bedre for begyndere?

Vi anbefaler et e-væske produkt, der er mere egnet til at fordampe med starter-e-cig-sæt. Dette af et par grunde; den ene er, at starter-juice er bedre egnet til at arbejde med starter-cigaret-sæt, og også starter-sæt ligner for det meste effekten af ​​at ryge tobakscigaretter, hvilket gør det lettere at holde op med at ryge ved brug af mindre skadelige nikotinprodukter. Vi kan anbefale to af vores bedst sælgende e-væsker, som vores kunder har sagt, at de synes at være de bedste for dem, da de begyndte at dampe – Hangsen og Sundbygaard.

Hvad er de bedste e-cigaret mærker?

I dag kan du finde masser af producenter af e-cigaretter, vi sælger kun de bedste mærker af både e-væsker og e-cigaret enheder, se på vores bedste sortiment, og her er nogle af de mest populære mærker:

Hvordan vælger man den rigtige nikotinstyrke til e-cigaret e-juice?

For at beslutte den rigtige styrke skal du først og fremmest være opmærksom på milligram nikotin, der er inkluderet i den væske, du ønsker at købe. Hvis mængden af ​​nikotin enten er for lav eller for høj, kunne du ikke få den rigtige mængde nikotintilførsel Hvad betyder det? Det betyder, at hvis nikotinniveauet er for lavt, vil dit nikotinindtag ikke hjælpe dine cravings, men hvis nikotinindholdet er for højt, kan du risikere at få for meget nikotin og også få hårde halshits. Det er en balance mellem det rigtige sæt og den rigtige styrke af nikotin.

Hvor meget damping er for meget damping?

Damping er meget subjektiv, da alle mennesker ikke indstiller den samme e-væske styrke. Hvis du finder dig selv dampende konstant, kan det være, at du damper for meget, og at den faktiske nikotintilførsel ikke tilfredsstiller dine nikotintrang. Damping er også en vane og en hobby, så du kan fordampe hele tiden, men med sige nikotinfri e væske, så der er virkelig ikke for meget, det hele afhænger af, hvordan du har det.

Hvordan kan jeg tilføje nikotin til e-juice?

E-væsker kommer i et par forskellige former, du har dem, der er forblandet med nikotin, og dem, der er nikotinfrie, inden for nikotinfri e-juice har du også mangelfyld, disse e-cigaret væsker er fyldt “korte”, så nikotin boostere kan tilsættes. Du behøver ikke at tilføje nikotin til forblandet e-juice. Det ville være bedre at købe en flaske med højere styrke.

For at tilføje nikotin den rette nikotinstyrke til din shortfill e-væske, er der et par trin, der skal følges:

 1. Du skal have din Shortfill-flaske og et nikotinsalt eller et Freebase-nikotinslag klar.
 2. Åbn flaskehætten, og træk dysen ud.
 3. Fyld nikotinen inde i flasken for at blande den med saften.
 4. Luk flasken med kort påfyldning og sørg for, at den er forseglet, derefter rystes grundigt.
 5. Lad det hvile i to minutter, og nyd at dampe din e-væske!

Hvor meget nikotin er der i e-cigaret e-juice?

E-cigaret-nikotinniveauer kan variere fra juice til juice, som kan være lav, medium eller høj. Niveauet af nikotin på et nikotinsalt og flydende smagsstoffer har tendens til at være højere sammenlignet med en mere standard dampvæske på grund af det faktum, at nikotinsalt har en tendens til at være mere skånsom i halsen og give en glattere dampoplevelse. Alle vape-e-juice, vi sælger, har nikotinniveauet tydeligt markeret på flasken og på emballagen, så du ved nøjagtigt, hvor meget nikotin der er i din e-juice.

Hvilket nikotinniveau skal jeg dampe?

Den nikotinstyrke, som en bruger kræver, kan variere mellem rygere eller tidligere rygere, afhængigt af hvor mange cigaretter man har ryget. For eksempel, hvis en ryger har ryget en pakke om dagen, vil det anbefales at starte med høje nikotindoser som 18 mg, før man gradvist nedsætter nikotinindtaget og går efter mindre nikotin. I stedet for, hvis rygere havde rygevaner mere af et lavere niveau, som 10 cigaretter om dagen, ville produkter, der indeholder nikotin i et lavere niveau, være bedst, som 6 eller 8 mg ml.

Hvad er den bedste e-cigaret til en stor ryger?

Den ideelle e-cigaret til ex tunge rygere ville være en mund til lunge enhed. Dette skyldes, at de ikke kun er lettere at bruge til den gennemsnitlige damper, men også fordi højere nikotinniveauer med denne type e-cig kan være mere bæredygtige sammenlignet med en sub-ohm-enhed, især hvis e-juicen indeholder høj nikotin. Et produkt som nikotinsalte kan bruges, hvis e-væske er for meget at bære, da benzoesyre gør saften glattere at fordampe. MTL-dampkits er velkendte for nøje at efterligne effekten af at ryge cigaretter, men på en meget mere sikker måde.

Summary
Hvilken nikotinstyrke skal jeg dampe?
Article Name
Hvilken nikotinstyrke skal jeg dampe?
Description
Dette er meget vigtigt at komme lige i starten for at undgå at bruge penge på e-væsker, hvilket ikke hjælper dig på den rigtige måde.
Author
Publisher Name
E-cigaret Europa
Publisher Logo